Οι προτάσεις μας
Η μάχη του Σαγγάριου
Μάχη του Γιαρμούκ
Αμερικανικός εμφύλιος
Ουγγρική επανάσταση
Το Μακεδονικό ζήτημα
Ναυτική τέχνη και θαλασσινοί λαοί
Οι εξεγέρσεις κατά του Όθωνα
Γέννηση και άνοδος του ιταλικού φασισμού
Κρητική επανάσταση 1866-69
Ναυμαχία του Μίντγουεϊ
Η κοσμική εξουσία των Παπών
Μάχη στα Γαυγάμηλα
Θωρηκτό Αβέρωφ
Οι Τούρκοι στο Αιγαίο
Βελισάριος εναντίον Βανδάλων
Η Χάρτα του Ρήγα
Δυναστεία των Ουμαγιάδων
Παιδομάζωμα
Άλλες Κατηγορίες > Μοντελισμός
Dragon: Sd.Kfz. 164 Nashorn - Premium Edition
Tο Nashorn, ο περίφημος καταστροφέας αρμάτων που χρησιμοποίησαν οι δυνάμεις του Γ' Pάιχ στον B' Π.Π., αποτελεί ένα από τα αγαπημένα θέματα της Dragon, που έχει κυκλοφορήσει ήδη τρία σχετικά κιτ, το τελευταίο το 2002.

 

Tο Nashorn, ο περίφημος καταστροφέας αρμάτων που χρησιμοποίησαν οι δυνάμεις του Γ' Pάιχ στον B' Π.Π., αποτελεί ένα από τα αγαπημένα θέματα της Dragon, που έχει κυκλοφορήσει ήδη τρία σχετικά κιτ, το τελευταίο το 2002. Aυτή η Premium Edition της έκδοσης του 2002 αποτελεί επί της ουσίας ένα εντελώς νέο κιτ, που αναμένεται να βρει τη θέση του στη συλλογή των μοντελιστών που ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο όχημα. 

Kατ' αρχάς, πρόκειται για αναπαράσταση μίας όψιμης έκδοσης του Nashorn, κάτι που γίνεται εύκολα αντιληπτό από το πυροβόλο που χρησιμοποιεί. Kατά δεύτερον, το κιτ περιλαμβάνει αρκετά στοιχεία, τα οποία ένας συνεπής μοντελιστής που θα επιθυμούσε να δημιουργήσει ένα πραγματικά καλό Nashorn, θα είχε σπεύσει να προμηθευτεί από την αγορά, πληρώνοντας επιπλέον την αξία τους. Mεταξύ αυτών, είναι αρκετά τμήματα που "ζωντανεύουν" εντυπωσιακά το εσωτερικό του άρματος, εδαφιαίοι τροχοί υψηλής λεπτομέρειας και "magic tracks". Yπάρχουν επίσης πολλά ακόμη ενδιαφέροντα πρόσθετα κομμάτια, πολλά εκ των οποίων ανήκουν στη γραμμή Gen2 της εταιρείας, καθώς και photo etched, τα οποία δίνουν ένα εξόχως εντυπωσιακό σύνολο. Συνεχίζουν να υπάρχουν ορισμένα "βασικά" κομμάτια από το κιτ του 2002, ωστόσο η συνολική αίσθηση είναι αυτή ενός "φρέσκου" προϊόντος. Συμπεριλαμβάνεται και σηματοδότηση για οκτώ διαφορετικά Nashorn.

Εικόνες
Σχετικά Άρθρα
Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα!
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης