Οι προτάσεις μας
Η μάχη του Σαγγάριου
Μάχη του Γιαρμούκ
Αμερικανικός εμφύλιος
Ουγγρική επανάσταση
Το Μακεδονικό ζήτημα
Ναυτική τέχνη και θαλασσινοί λαοί
Οι εξεγέρσεις κατά του Όθωνα
Γέννηση και άνοδος του ιταλικού φασισμού
Κρητική επανάσταση 1866-69
Ναυμαχία του Μίντγουεϊ
Η κοσμική εξουσία των Παπών
Μάχη στα Γαυγάμηλα
Θωρηκτό Αβέρωφ
Οι Τούρκοι στο Αιγαίο
Βελισάριος εναντίον Βανδάλων
Η Χάρτα του Ρήγα
Δυναστεία των Ουμαγιάδων
Παιδομάζωμα
Άλλες Κατηγορίες > Μοντελισμός
Dragon - Sherman M4A3 (105mm) VVSS 1/72
H κυκλοφορία της Dragon στην (δημοφιλή, λόγω κυρίως τιμής) κλίμακα του 1/72, αφορά σε ένα από τα γνωστότερα και δημοφιλέστερα άρματα του B' Παγκοσμίου Πολέμου, το αμερικανικό Sherman.

 

Tο κιτ εντυπωσιάζει με τον πλούτο και τη λεπτομέρειά του, παρότι στην "μικρή" κλίμακα, που δεν επιτρέπει το επίπεδο λεπτομέρειας που συναντάμε σε άλλες κλίμακες. Συνολικά, στο κουτί θα βρείτε 147 κομμάτια, εκ των οποίων τα 117 είναι από το γνώριμο γκρι πλαστικό και 27 είναι etched brass, για περισσότερο ρεαλισμό και πιστότητα. Yπάρχουν ακόμη και οι ερπύστριες σε πλαστικό και ένα κομμάτι σύρμα. 

Πρόκειται για μοντέλο ενός Sherman με το οβιδοβόλο των 105 mm, πρώιμης παραγωγής, το οποίο διαθέτει όλα τα εχέγγυα για να ικανοποιήσει τους περισσότερους μοντελιστές που αρέσκονται στις "ευκολίες" της 1/72. 

Σύμφωνα με τα reviews των εξειδικευμένων ιστότοπων, το μοναδικό σημείο στο οποίο το κιτ έχει μία μικρή ανακρίβεια, αποτελεί στην απόδοση του ασπιδίου του πυροβόλου, το οποίο είναι περίπου 9% μικρότερο απ' ό,τι θα έπρεπε, πρόβλημα που μοιράζεται με το ανάλογο κιτ στην 1/35 του ίδιου άρματος της ίδιας εταιρείας. Kατά τα λοιπά, είναι ένα εξαίρετο κιτ για κάθε χομπίστα.

Εικόνες
Σχετικά Άρθρα
Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα!
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης