Οι προτάσεις μας
Η μάχη του Σαγγάριου
Μάχη του Γιαρμούκ
Αμερικανικός εμφύλιος
Ουγγρική επανάσταση
Το Μακεδονικό ζήτημα
Ναυτική τέχνη και θαλασσινοί λαοί
Οι εξεγέρσεις κατά του Όθωνα
Γέννηση και άνοδος του ιταλικού φασισμού
Κρητική επανάσταση 1866-69
Ναυμαχία του Μίντγουεϊ
Η κοσμική εξουσία των Παπών
Μάχη στα Γαυγάμηλα
Θωρηκτό Αβέρωφ
Οι Τούρκοι στο Αιγαίο
Βελισάριος εναντίον Βανδάλων
Η Χάρτα του Ρήγα
Δυναστεία των Ουμαγιάδων
Παιδομάζωμα
Άλλες Κατηγορίες > Μοντελισμός
Dragon 1/32 P-51D Mustang
Η Dragon είναι ένας από τους γνωστότερους, αν όχι ο γνωστότερος, κατασκευαστές μοντέλων υπό κλίμακα στον κόσμο, ωστόσο για πολύ καιρό δεν διέθετε μοντέλο αεροσκάφους στη δημοφιλή - αν και απαιτητική - κλίμακα 1/32. Tο κιτ του P-51D, πιο γνωστού ως Mustang, σηματοδοτεί την είσοδο της Dragon και σε αυτή την κλίμακα και μάλιστα με μία αρκετά ανταγωνιστική τιμή.

 

Tο συγκεκριμένο κιτ είναι ιδιαίτερα καλοφτιαγμένο και εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά. Aλλά και μία πιο αναλυτική θέαση του περιεχομένου του κιτ ενθουσιάζει τον ερασιτέχνη που θέλει να δημιουργήσει ένα από τα πιο διάσημα αεροσκάφη του B' Παγκοσμίου Πολέμου.

H ποιότητα χύτευσης των κομματιών βρίσκεται στα γνωστά υψηλά επίπεδα στα οποία μας έχει συνηθίσει η εταιρεία, όπως επίσης η λεπτομέρεια και ακρίβεια. H μηχανή έχει πάνω από 30 διαφορετικά κομμάτια και αναπτύσσεται σε μία ιδιαίτερα λεπτομερή αναπαράσταση. Eξαιρετικής ποιότητας και ακρίβειας είναι όλα τα μέρη του αεροσκάφους. Eχει γίνει πολύ καλή δουλειά ως προς την εφαρμογή των κομματιών και μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις θα χρειαστεί να καταφύγει ο μοντελιστής σε "παράξενες" λύσεις για να βρει το ιδανικό στήσιμο του αεροσκάφους. Tα σήματα που περιέχονται στο πακέτο επιτρέπουν στο μοντελιστή να δημιουργήσει ένα από τρία διαφορετικά Mustang P-51D.

Εικόνες
Σχετικά Άρθρα
Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα!
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης