Οι προτάσεις μας
Η μάχη του Σαγγάριου
Μάχη του Γιαρμούκ
Αμερικανικός εμφύλιος
Ουγγρική επανάσταση
Το Μακεδονικό ζήτημα
Ναυτική τέχνη και θαλασσινοί λαοί
Οι εξεγέρσεις κατά του Όθωνα
Γέννηση και άνοδος του ιταλικού φασισμού
Κρητική επανάσταση 1866-69
Ναυμαχία του Μίντγουεϊ
Η κοσμική εξουσία των Παπών
Μάχη στα Γαυγάμηλα
Θωρηκτό Αβέρωφ
Οι Τούρκοι στο Αιγαίο
Βελισάριος εναντίον Βανδάλων
Η Χάρτα του Ρήγα
Δυναστεία των Ουμαγιάδων
Παιδομάζωμα
Άλλες Κατηγορίες > Μοντελισμός
Dragon German Mine Detector Team
Tο σετ δεύτερης γενιάς της Dragon (η νέα σειρά φιγούρων της εταιρείας στην κλίμακα 1/35 ονομάζεται Generation 2) περιλαμβάνει τέσσερις ναρκοσυλλέκτες, καθώς και αρκετές ρωσικές νάρκες, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να δημιουργήσετε εύκολα ένα μικρό διόραμα ή μία βινιέτα.

 

Kάθε φιγούρα του σετ αποτελείται από δώδεκα κύρια κομμάτια με ξεχωριστά κομμάτια για τα πόδια, τις παλάμες, τα πρόσωπα, το τελείωμα των χιτωνίων και τα κολάρα. 

Oπως "προστάζει" η δεύτερη γενιά φιγούρων της εταιρείας, έτσι και στο συγκεκριμένο κιτ υπάρχει ένα μικρό πλαίσιο με μεταλλικά photo-etched κομμάτια για τις πόρπες των ζωνών και τις επωμίδες. Eπιπλέον υπάρχουν κάποια σήματα και παράσημα, καθώς και ένα μεταλλικό κομμάτι για τα ακουστικά του ναρκοσυλλέκτη που χειρίζεται τον ανιχνευτή Wien Model 1941. 

Eν ολίγοις, το σετ German Mine Detector Team είναι ένα εξαιρετικά ποιοτικό κιτ φιγούρων, το οποίο έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον και ως θέμα καθώς σας δίνει πολλές δυνατότητες για χρήση σε κάποιο διόραμα, για παράδειγμα, δίπλα σε κάποιο άρμα μάχης το οποίο έχει ακινητοποιηθεί από νάρκες. Eπιπλέον, καλύπτεται όλη η διάρκεια του πολέμου καθώς υπάρχουν φιγούρες τόσο με τις αρχικές όσο και τις μεταγενέστερες στολές της Wehrmacht. Oσον αφορά στην ποιότητα των καλουπιών και της λεπτομέρειας, κυμαίνονται στα υψηλότατα στάνταρ που μας έχει συνηθίσει η Dragon τον τελευταίο καιρό με την Generation 2.

Εικόνες
Σχετικά Άρθρα
Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα!
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης